Een nieuw boek

Hét nieuws dat ik deze week met de wereld wil delen: er komt een nieuw boek!! Ik ben er al sinds 2017 mee bezig, en het was eigenlijk twee jaar geleden al zo goed als af. Ik had alleen eindelijk de moed om het op te sturen! Opnieuw gaat Uitgeverij Boekscout met mijn boekenkind aan de slag. Mijn vorige boek Opgelost kwam bijna acht jaar geleden uit, en het voelt zo fijn om weer een verhaal met de wereld te kunnen delen!

Wat ik over het verhaal kan zeggen? Even zien, de titel houd ik nog eventjes geheim (heb geduld!). Het speelt zich af in winters Scandinavië, in een fictief dorpje in Zweden. Je zou het kunnen definiëren als een psychologische thriller (als in: het is absoluut spannend, met een boel ruimte voor ontwikkeling van de personages).

Ik én Boekscout gaan ons best doen om het dit jaar nog uit te brengen. Wel zo toepasselijk, want het verhaal speelt zich af in de laatste week van het jaar…

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Ik zal updates plaatsen op mijn Instagram @manon.leest. Dit is eigenlijk een leespagina, maar bovenal een boekenpagina, of ik ze nu lees of schrijf. Daarnaast zal ik de pagina over dit nieuwe boek op deze website updaten.