Opgelost

Opgelost (2015)

In januari 2015 verscheen mijn derde boek, Opgelost, als onderdeel van mijn VWO-profielwerkstuk “De perfecte moord”.

Koen Vermeer heeft op 11-jarige leeftijd een vreselijk trauma opgelopen en heeft dat nooit kunnen verwerken. Volgens hem is er maar één oplossing: wraak. Sinds dat idee in hem is opgekomen, kan hij het niet meer loslaten en is hij vastberaden zijn plan door te zetten. Er is niets of niemand die hem tegen kan houden, alleen zijn zus Fleur misschien, maar ze spreken elkaar daarvoor te weinig. Fleur heeft dus ook geen idee waar Koen mee bezig is…
Opgelost is een zenuwslopend spannende thriller die je geen minuut met rust laat!

Review van Opgelost

“Ik ben helemaal verrast door jullie boek, een genot om te lezen en wat goed in elkaar gezet. Een mooie opbouw van spanning en een goed eind, heel bijzonder, een echte psychologische thriller. Ik hoop dat dit niet bij deze ene thriller blijft, maar dat er nog meer mogen volgen. Ik heb het gevoel dat dit nog dichter bij Manons passie ligt dan voorgaande boeken, die overigens ook goed zijn hoor!!! Complimenten van een grote fan.”

Reactie op Opgelost

“Ik heb net in een ruk het boek uitgelezen. Je hebt het weer geweldig gedaan! Kan niets anders zeggen dan dat ik nu al uitkijk naar het vervolg!”

Reactie op Opgelost
Webwinkel Boekscout.nl: Manon Boot - Opgelost

Verschijningsdatum: 30-01-2015

Aantal pagina’s: 138

ISBN: 9789402214444

Prijs: €17,75