Passierama

Naar aanleiding van mijn opname in de eregalerij ben ik in 2016 gevraagd mee te schrijven aan een regionale verhalenbundel ter gelegenheid van Valentijnsdag 2017. Dit na het succes van de eerste bundel Passie aan den IJssel. Het vervolg heeft de titel PASSIERAMA en gaat over passie in de breedste zin des woords.

Een greep uit PASSIERAMA: Ik besloot mezelf nog die dag in bubbeltjesplastic te rollen en voor altijd op mijn kamer te blijven – Opa had gelijk, toen hij zei dat ze mooi was: Vlinder is inderdaad behept met een betoverende schoonheid – Toen zag hij hem: een donker rood gemoffelde oldtimer – Ze straalt, op haar gezicht een gouden gloed, alsof ze de zon zelf is – Als we nu gewoon afspreken dat we zeggen dat we voor de televisie zitten en achter de computer, is het probleem opgelost – Instinctief wist ze, toen ze hem voor de eerste keer zag, dat het voor altijd zou zijn – En weer voel ik die warme handen over mijn lichaam glijden, het is net een spannende droom – Een kus volgde en hoewel ik mijn bedenkingen had, kuste ik gewillig mee.
De verhalenbundel 
PASSIERAMA is geschreven door: Manon Boot, Arie van Driel, Arie Mudde, Elly Persons, Claudia de Rave-Reijpert, Neeltje Valster, Marc Wilson en Jennefer Zuniga-de Jong.

bol.com | Passierama, Schrijvers Aan de Ijssel | 9789492212184 | Boeken

Verschijningsdatum: 9-02-2017

Aantal pagina’s: 165

ISBN: 9789492212184

Prijs: €10,-