Klem

Klem (2022)

Over twee weken verschijnt mijn nieuwste boek, Klem, een psychologische thriller die zich afspeelt in het mij zo geliefde Zweden. Benieuwd naar het verhaal? Lees hier een exclusieve voorpublicatie.

Ik maakte ook een playlist bij het boek! Kom alvast in de stemming en bestel mijn boek hier.

Het pittoreske Kärebro in Zweden beleeft een zeer bevlogen kerst als door een samenloop van omstandigheden een gestoorde man vrij spel heeft in de stad. Sigrid Lundberg en haar familie proberen de spannende laatste week van het jaar te overleven en zoveel mogelijk mensen te helpen, en kruipen daarbij meermaals door het oog van de naald. Redden ze het einde van het jaar en kunnen ze ontsnappen uit de klauwen van de op wraak beluste Silas Lindgren?

Media-aandacht

De plaatselijke krant heeft mij geïnterviewd over mijn boek en het schrijven. Dat stuk is hier te lezen. De lokale radio-omroep pikte ook dat interview op en nodigde me dat weekend uit in de studio om wat te komen vertellen over mijn nieuwste boek en mijn dubbelleven als schrijver. Een erg leuke ervaring en ik vond het een compliment dat de presentator zei dat mijn enthousiasme boekdelen sprak. Je kunt de uitzending hier terugluisteren. Mijn bijdrage is vanaf minuut 35 te horen.

Review van Klem

Een heerlijk dosis spanning en emoties, wederom een genot om te lezen. Veel belovende schrijfster

Ook een review achterlaten? Dat kan via e-mail, de webwinkel van Boekscout, Goodreads of Hebban
Bestellen kan ook via de uitgever

Verschijningsdatum: 18-11-2022

Aantal pagina’s: 196

ISBN: 9789464682540

Prijs: €21,50