Een hoop aandacht voor Klem

Klem bestaat nu ruim twee maanden. Gek, want het voelt ook al als veel langer. In verband met de drukke kerst- en nieuwjaarsperiode had ik er even wat minder aandacht aan kunnen schenken, maar de laatste tijd is er wel weer een en ander gebeurd. Een korte recap in deze blog!

In de bibliotheek

Ik had mijn middelbare school benaderd en zij waren bereid om twee exemplaren van Klem aan te schaffen. Eentje staat nu in de schoolbieb en de ander in de plaatselijke bibliotheek. Heel leuk om mijn boek daar te zien staan! Ik was ook al in geen jaren meer in de bibliotheek geweest. In al die jaren is ‘ie flink gekrompen en staat ook de eregalerij van Krimpense schrijvers ergens weggemoffeld. Ik ben echter wel heel blij en trots dat ik daar nog steeds mag staan, als Krimpense schrijver.

In de lokale krant

De plaatselijke krant wilde nog aandacht besteden aan mijn boek en dat was door de kerst en dergelijke niet meer gelukt. Daar had ik dus even een mailtje achteraan gestuurd en een interview zat er gelukkig nog in. Dat stuk is donderdagavond online geplaatst en verschijnt dinsdag in de papieren krant. Je kunt het stuk hier lezen.

Op de lokale radio

De lokale radio-omroep pikte ook dat interview op en nodigde me zaterdagochtend uit in de studio om wat te komen vertellen over mijn nieuwste boek en mijn dubbelleven als schrijver. Een erg leuke ervaring en ik vond het een compliment dat de presentator zei dat mijn enthousiasme boekdelen sprak. Je kunt de uitzending hier terugluisteren. Mijn bijdrage is vanaf minuut 35 te horen.

Wil je ook mijn boek lezen? Bestel ‘m dan via de webwinkel van Boekscout of bij je lokale boekhandel. Reviews kun je achterlaten via e-mail, de webwinkel van Boekscout, Goodreads of Hebban.