Een week Klem

Het is een week sinds mijn boek verscheen. Aan de ene kant heel gek, want ineens is het daar, ergens in het universum, en ik heb een fysiek exemplaar om vast te pakken en doorheen te bladeren, en er zijn potentiële lezers, maar toch, het voelt allemaal zo abstract.

Ik heb het er niet bij laten zitten. Lokale pers benaderd, mijn middelbare school een berichtje gestuurd, het nieuwtje gedeeld met vrienden, familie, bekenden, maar ook op sociale media héél véél gespamd (sorry daarvoor, #schaamtelozezelfpromotie).

Afgelopen weekend had ik het eerste exemplaar in handen en bestelde ik een lading boeken om zelf te verkopen aan vrienden en familie. Ik ontving het bericht dat het lokale krantje er aandacht aan gaat besteden én dat ik wat boeken neer mag leggen bij de lokale boekhandel. Mijn middelbare school heeft het gedeeld met alle docenten én de bibliotheek schaft twee exemplaren aan.

Heel leuk. Even wat “brutale” mailtjes sturen levert een hoop op. Het is doodeng, om zo met een stukje van mijn ziel (want dat is het hè, zo’n boek) te leuren, maar juist dat stapje net buiten mijn comfortzone maakt het ook zo leuk!

Hopelijk komen mijn bestelde boeken snel en kan ik het boek delen met iedereen. Woensdagavond houd ik een signeersessie en klein feestje met bekenden, daar heb ik heel veel zin in.

Ben je ook benieuwd naar het boek? Je kunt het bestellen bij elke boekhandel, via de uitgever en bij mij!